Het team van Clown Snoepy Entertainment ondersteunt u graag bij de organisatie van uw feest of evenement. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kindervermaak en winkelcentra-promoties zijn onze mogelijkheden enorm! Naast een prachtige exclusieve trein, fantastische kindershows, professionele clowns en leuke themapakketten helpen wij u ook graag met uw muzikale- of entertainmentinvulling gericht op volwassenen! Clown Snoepy Entertainment onderscheidt zich door service gerichtheid en een hoge kwaliteit van alle diensten. Bij grotere evenementen nemen wij graag al uw zorgen uit handen, met voor u als voordeel; een perfecte uitvoering met één aanspreekpunt. Wilt u liever de mogelijkheden persoonlijk met ons bespreken? kom dan langs op ons kantoor, de koffie staat altijd klaar!

Peter Schellekens

Eigenaar

Zo'n 20 jaar geleden is Peter Schellekens gestart met zijn bedrijf Clown Snoepy Entertainment. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de entertainmentbranche. Clown Snoepy Entertainment werkt voor particulieren, maar vooral voor bedrijven en boekingsbureau's. Het ontzorgen van de klant is voor Peter dé uitdaging en natuurlijk er voor zorgen dat het aangeboden entertainmentpakket aansluit bij de verwachtingen en wensen van de klant, want alleen met een goed aanbod kan een feest of evenement succesvol zijn volgens Peter. Door zijn jarenlange ervaring kent hij de entertainmentmarkt goed, maar belangrijker nog; ook alle artiesten en muzikanten persoonlijk en dat merk je als klant. Alleen clowns verkopen doet hij allang niet meer. Door het brede aanbod is Clown Snoepy Entertainment meer dan alleen een bureau met acts voor kinderen. 

Bekijk mijn profiel

Miranda der Kinderen

Administratie en office support

Miranda is sinds 2004 al werkzaam bij Clown Snoepy Entertainment en Organisatie, hierdoor is ze voor veel vaste klanten en artiesten een vertrouwd gezicht geworden. Het regelen van de boekingen en de administratieve afhandelingen is helemaal haar ding. Zij zorgt ervoor dat het ook op papier een feestje is!

Simone van Kuijk

Eventmanager

Sinds oktober 2016 is Simone werkzaam bij Clown Snoepy Entertainment en Organisatie. Vooraf het entertainment samen bedenken, invullen en uitwerken geeft een extra voldoening wanneer zij op locatie alleen maar blije gezichten ziet; Altijd met een no nonsense mentaliteit.

Bekijk mijn profiel

Toegevoegd aan uw wensenlijst.

Sluiten Bekijk wensenlijst